BØGER OM LOVEN OM TILTRÆKNING

Visionboard – Sådan gør du dine drømme til virkelighed (Trin for trin guide)

Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler, om det du siger og tænker

Når du vil lave et visionboard, som virker og giver dig resultater, er det derfor afgørende at du kender opskriften på hvordan du gør trin for trin men også hvordan Loven om Tiltrækning spiller sammen med dit visionboard.

Svarerne får du i denne bog, som er fyldt med vejledninger, praktiske øvelser og sådan-gør-du-trin-for-trin guides. Har du ledt efter en bog der forklarer hvordan, så har du fundet den nu.

Bogen er en praktisk arbejdsbog og måler 19 x 27 cm.

Prisen for bogen er 220,- kr. som dækker bogens pris, porto- og ekspeditionsgebyr.

Bogen fremsendes umiddelbart efter din bestilling med Post Nord. Leveringstid 5-14 dage.

Bogen kan bestilles på nedenstående link, eller du kan henvende dig hos din boghandler og bede dem om at bestille bogen for dig.

ISBN nr.: 9788743000051

Prisen: 239,- kr. (Inklusiv porto og ekspeditionsgebyr) 

365 Kærlig Kindheste fra Loven Om Tiltrækning

“I august 2016 startede jeg en gruppe på Facebook, hvor jeg hver morgen skrev et inspirerende budskab om Loven om tiltrækning.

De inspirerende budskaber i denne bog er resultatet af de første 1½ års arbejde.

Budskaberne kan du bruge som daglig inspiration til, hvad du skal holde fokus på den pågældende dag. Du kan også bruge bogen som opslagsbog, hvis du står i en situation, hvor du har brug for et god råd.

Loven om Tiltrækning fungerer på baggrund af din vibration, og derfor er det også umuligt for dig at ende på en forkert side med et forkert budskab, eftersom din nuværende vibration bestemmer dit resultat.

Ændrer du din vibration, ændrer du også resultatet”.
Bogen er på knap 400 sider med et inspirerende budskab til hver dag i året. 365 kærlige kindheste fra Loven om Tiltrækning. Prisen for bogen er 229,- kr. bogens pris, porto- og ekspeditionsgebyr.

Bogen fremsendes umiddelbart efter din bestilling med Post Nord. Leveringstid 5-14 dage.

Ønsker du at få en hilsen i bogen, så skriver jeg gerne det. Send en mail til focusandflow@stofanet.dk og skriv navnet på den, hilsnen skal skrives til.

Prisen: 239,- kr. (Inklusiv porto og ekspeditionsgebyr)  

Dit eventyr venter 

– nøglen til mere frihed og glæde på 100 dage med Loven om Tiltrækning.

Loven om Tiltrækning reagerer på det, du føler om, det du siger og tænker. Når du kontrollerer dine følelser og dermed dine vibrationer, kontrollerer du også dine resultater.

Denne arbejdsbog giver dig et redskab til netop det – til at ændre dine vibrationer, så du kan ændre dine resultater. 100 dage kan du foretage bemærkelsesværdige ændringer i din vibration, så du kan begynde at tiltrække mere af det du ønsker, og mindre af det du ikke ønsker.

Bogen er en arbejdsbog med arbejdsark til 100 dage, samt en kort introduktion til Loven om Tiltrækning.

Prisen: 149,- kr. (Inklusiv porto og ekspeditionsgebyr)

Bogen fremsendes med Post Nord umiddelbart efter din bestilling. Leveringstid 5-14 dage.

Manifestationskalender 2019

Loven om Tiltrækning reagerer på det du føler om det du siger og tænker. Den ultimative måde at mærke følelsen fra det du ønsker er at skrive om det. Skriv dine drømme, ønsker og længsler til live med denne smukke manifestationskalender, så du også kan skabe det liv du længes efter.

Kalenderen indeholder 412 sider.

1 dag på hver side.

Kalenderen indeholder markering af ny- og fuldmåner for hele 2019. Til hver ny- og fuldmåne, er der desuden en kort beskrivelse af de tendenser der knytter sig til det specifikke stjernetegn på dette tidspunkt. Derudover finder du i kalenderen ligeledes beskrivelse af ritualer du kan bruge i forbindelse med ny- og fuldmåne.

Kalenderen måler 17 x 22 cm.

Bogen fremsendes med Post Nord. Levering 5-11 dage. Når betalingen er gennemført, bedes du venligst sende en mail med dit fulde navn og adresse, så jeg kan sende bogen til dig.

Du kan forudbestille kalenderen her, så bliver den fremsendt så snart den er klar fra trykkeriet, hvilket forventes at være ca. ultimo august 2018.

Prisen: 239,- kr. (Inklusiv porto og ekspeditionsgebyr)